De Jongerentop010 is een initiatief van Stichting LOKAAL Rotterdam


LOKAAL is het centrum voor democratie in Rotterdam. Dit vanuit de gedachte dat zeker in een stad als Rotterdam met de meest diverse bevolking van Nederland de lokale democratie permanent onderhouden dient te worden. Meer dan ooit is er behoefte aan skills en vaardigheden om in deze stad te kunnen leven met deze verschillen.


Wij geloven in en staan voor een open en scherp gesprek met de stad, waarin de directe, levendige invloed zichtbaar is en de Rotterdamse democratie blijvend richting krijgt. Dat is de missie van LOKAAL. Onafhankelijkheid, neutraliteit, toegankelijkheid en nieuwsgierigheid zijn onze kernwaarden.


Stichting LOKAAL Rotterdam is gevestigd in Het Industriegebouw, Goudsesingel 96, Rotterdam. Let op: dit is niet waar de Jongerentop010 plaatsvindt. De Jongerentop010 vindt namelijk plaats op 5 verschillende locaties in de stad.


 Je kunt LOKAAL telefonisch bereiken via 010 443 30 60, van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.30 uur. Op vrijdag is het kantoor van LOKAAL gesloten.  

 

Meer info

Meer weten over de Jongerentop010, interesse in een partnerschap of ambassadeur worden van de Jongerentop010? Stuur dan een e-mail naar jongerentop010@lokaal.org

Volg ons!

Volg de Jongerentop010 ook op: 

Facebook + Instagram


Volg LOKAAL ook op:

Twitter + Facebook

Volg Young010 ook op: 

Facebook + Instagram

Stichting LOKAAL Rotterdam logo